Teamcoaching

 

Marleen Vandenberghe

Tel +32 (0)484 - 23 78 67
marleen@detriade.be


Wim Stevens

Tel +32 (0)476 - 48 92 00
wim@detriade.be

 

Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen,  bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.

Rumi

 

Waar mensen samenwerken leeft het thema 'omgaan met verschillen'. 
Echt samenwerken lukt beter als je met verschillen en conflicten om kunt.
 

 

Elk team heeft zijn verhaal, zijn missie en zijn context.  Waar mensen samenwerken ontstaat een teamcultuur.  En je werkt met mensen, individuen die ook hun eigenheid, hun historiek, kwaliteiten en mogelijkheden hebben. 

Op sommige momenten loop je vast, als leidinggevende of binnen het team. Of je hebt te maken met veranderingen die de samenwerking onder druk zetten.  Doordat je zelf ook onderdeel bent van het systeem is het goed om bij moeilijke overgangen in een team begeleiding te krijgen.

Ik begeleid teams zodat ze de link tussen hun persoonlijke missie en die van de organisatie weer helder krijgen.  Door elkaar weer echt te zien en te willen begrijpen ontstaat bereidheid om anders met elkaar om te gaan.  Daarna komen de afspraken voor de toekomst, en opvolging.

Concreet

Teamcoaching kan op verschillende manieren en combinaties: coachingsgesprekken met de leidinggevende, supervisie tijdens teamvergaderingen, bemiddeling bij conflicten al dan niet gecombineerd met vormingsmomenten.

Tijdens een eerste gesprek gaan we na wat de vraag precies is, en welk aanbod best passend is. Dit eerste gesprek kan meteen al verhelderend zijn door het opstellen van een doelenkader.

praktisch / meer info ?
 

 

© 2009 De Triade, alle rechten voorbehouden | marleen@detriade.bewebdesign : geeforce