Marleen Vandenberghe

 

Marleen Vandenberghe

Tel +32 (0)484 - 23 78 67
marleen@detriade.be


Wim Stevens

Tel +32 (0)476 - 48 92 00
wim@detriade.be

" Als ik geraakt word, dan weet ik dat ik het beste van mezelf gegeven heb." - Art

Ik aanvaard wat is èn wil stimuleren tot verandering

Ik hou van verbondenheid, maar ook van mijn eigen groeiruimte

Ik hou van de lente èn van het vallen van het blad

Hulpverlening en vormingswerk vormen mijn wortels, afstand en nabijheid, autonomie en verbondenheid zijn de paradox waar het fijn mee leven is. Of het nu coachen, trainen of bemiddelen is, ik wil mij verbinden en tezelfdertijd afstand genoeg houden om het neutrale element te kunnen zijn waar emoties en visies kunnen botsen of elkaar raken.

Als gecertificeerd trainer in NLP - Neurolinguïstisch Programmeren gebruik ik NLP als basis van coaching: NLP biedt niet alleen iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, het biedt ook sleutels, handvatten om tot verandering te komen.

Authentiek aanwezig zijn = mijn engagement
Enthousiasme en twijfel gaan bij mij samen.

De opleiding tot bemiddelaar, met specialisatie in sociale bemiddeling bij Diana Evers, MEDIV laat mij toe mensen te begeleiden in het omgaan met verschillen.  Door op een veilige manier de verschillen zichtbaar te maken kunnen ze ook worden bewerkt en kan een nieuwe omgang opgebouwd worden.

TGI (Thema Gecentreerde Interactie) biedt mij een kader om een organisatie en leidinggeven in al zijn complexiteit te zien en pak te krijgen op datgene wat ècht aan de orde is.   Die essentie in een thema geformuleerd biedt focus in een team en opent mogelijkheden om spanningen, taboes en toekomstige samenwerking te bespreken.

Wenst u beroep te doen op ons ?

Neem contact op met De Triade op 0484/23 78 67 of via het contactformulier

 

 

© 2009 De Triade, alle rechten voorbehouden | marleen@detriade.bewebdesign : geeforce